Steltman Juwelier is sinds 1917 gevestigd in Den Haag. In dat jaar opende Johannes Steltman zijn juwelierszaak 'Joaillerie Artistique' aan het Noordeinde 42a. Vanaf 1920 ontwierp Steltman in eigen atelier een prachtige collectie juwelen waarmee hij hetzelfde kwaliteitsniveau bereikte als de grote namen in de juweliersbranche, zoals Cartier, Van Cleef & Arpels en Boucheron.

Eén van zijn beroemdste werken is het in 1925 voor de wereldtentoonstelling in Parijs ontworpen zilveren theeservies dat een uiterst moderne, organische vorm en een uitgesproken ambachtelijke bewerking heeft. In 1959 ontwierp Steltman een horloge met briljantgeslepen diamanten voor de 50e verjaardag van toenmalig Koningin Juliana.

Verschillende creaties van Steltman zijn tentoongesteld in Nederlandse musea en nog altijd zijn verzamelaars op zoek naar juwelenontwerpen van zijn hand.

een echt familiebedrijf

In 1961 werd het juweliersbedrijf voorgezet door Willem Bakker, later opgevolgd door zijn zoon. Eind jaren zestig verhuisde Steltman Juwelier naar de Paleisstraat. In 1973 nam de Amsterdamse Juwelier John van der Vet de directie over. Steltman verhuisde naar Kneuterdijk 2a.

Sinds 1977 is Steltman Juwelier in handen van Fred Brom. In 1990 verhuist de winkel naar de huidige statige locatie aan Plaats 26. Brom houdt de traditie van handgemaakte juwelen aan en Steltman specialiseert zich daarnaast in diamant en kleuredelstenen. Ook wordt een aantal hoogwaardige internationale merken als Pomellato, Mattioli Gioielli en Seaman Schepps New York aan de collectie toegevoegd. Ook gecompliceerde mechanische horloges veelal van Zwitserse makelij krijgen een prominente plek in de winkel.

Team van enthousiaste specialisten

Een breed opgeleid team vertegenwoordigt met veel enthousiasme het gedachtegoed van Steltman. Het team bestaat uit sales- en organisatieprofessionals, edelsteenkundigen, diamondgraders, taxateurs, goudsmeden en horlogemakers. De exclusieve en steeds vernieuwende collecties klassieke en hedendaagse juwelen en horloges maken dat Steltman Juwelier en Steltman Watches zowel nationaal als internationaal op de kaart staan.

Al bijna 100 jaar staat Steltman garant voor kwaliteit, stijl, vakmanschap en uitmuntende service en aftersales.