Reparaties & Ontwerpen

Steltman Juwelier en Steltman Watches beschikken elk over een eigen atelier. Onze goudsmeden en horlogemakers zijn gekwalificeerd om reparaties uit te voeren aan u juweel, zilverwerk of horloge.

Reparaties

Dankzij onze jarenlange ervaring, specialismen en vakmanschap kunnen wij allerhande juwelen, horloges en zilverreparaties uitvoeren. Veelal in eigen huis. In enkele gevallen besteden wij de opdracht uit aan vast aangestelde gespecialiseerde externe vakmensen. Of wanneer een van onze internationale merken verlangt dat wij specifieke reparaties laten uitvoeren in de fabriek of het atelier van het merk zelf. Dan sturen wij uw juweel of horloge aan hen op.

Wanneer u met een beschadigd juweel of horloge bij ons in de winkel komt kunnen wij u meestal direct adviseren en informeren. Het juweel/horloge gaat vervolgens naar onze serviceafdeling en het atelier voor een prijsopgave. Pas nadat u akkoord bent gegaan met de offerte zullen wij de reparatie voor u uitvoeren.

Neem contact op

Ontwerpen

In het Steltman Atelier ontstaan dagelijks de mooiste creaties. Naast het vervaardigen van juwelen voor de Steltman Collection, staan wij ook klaar voor specifieke ontwerpwensen van onze klant. Heeft u een ontwerp in gedachten? Wij gaan graag met u samen het creatieve ontwerpproces in om te komen tot een juweel geheel naar uw eigen idee en smaak. Wij hebben de kennis en middelen in huis om samen met u een prachtig juweel te ontwerpen en vervaardigen. U kunt een afspraak maken om uw ideeën met ons te bespreken, wij doen dit met veel plezier.

Neem contact op