Steltman Juwelier werd in 1917 aan het Noordeinde in Den Haag opgericht door Johannes Steltman. Inmiddels wordt Steltman al bijna een halve eeuw geleid door de familie Brom en staat een ervaren en vakkundig team van horloge- en juwelenexperts dagelijks klaar om een zeer gevarieerde en zelfs koninklijke clientèle te adviseren.

Juwelen

Wij zijn allereerst trots op onze eigen Steltman Collection. De collectie bestaat uit 18 karaats gouden juwelen, in zowel klassiek als modern design en veelal bezet met hoge kwaliteit diamanten en kleuredelstenen. Steltman juwelen worden nog altijd in ons inpandige atelier vervaardigd, door drie zeer vakkundige goudsmeden.

Naast Steltman juwelen vertegenwoordigen wij al vele jaren met plezier de collecties van verschillende internationale high-end juweliershuizen. Merken die u bij Steltman Juwelier kunt vinden zijn Pomellato, Ole Lynggaard Copenhagen, Isabelle Fa, DoDo, Mattioli, Seaman Schepps, Mattia Cielo, De Parme Design en de Steltman Collection.

Horloges

Steltman Watches is hét adres voor horloges van de Zwitserse en Duitse tophorlogemerken. Bovendien zorgen in het horlogemakersatelier twee eigen horlogemakers voor een unieke expertise en een zeer hoog serviceniveau. Zij zijn dan ook niet voor niets door de meeste topmerken gecertificeerd om de uurwerken te servicen en te repareren.

Merken die u bij Steltman Watches kunt vinden zijn: Patek Philippe, Cartier, Chopard, Panerai, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Nomos, Christiaan van der Klaauw, Gronefeld, Glashütte, Ebel en QlockTwo.