Najaar 2023 - Nieuw in de Steltman Collectie

Najaar 2023 - Nieuw in de Steltman Collectie

Zowel uit eigen atelier als van de internationale merken is er voor het seizoen Najaar '23 - Winter '23/'24 weer zoveel mooie nieuwe collectie vervaardigd én ook al te vinden in onze Juwelier aan Plaats 26.

  • Steltman Pure Gem juwelen behoren tot de Steltman iconen. In ons atelier boven de winkel wordt door de goudsmeden met liefde gewerkt aan het vervaardigen van de ontwerpen. De kleurstenen voor deze collectie worden zorgvuldig uitgezocht. De Pure Gem armband is al jaren een geliefd juweel. Nieuw in de collectie is de Pure Gem armband bezet met enkel saffieren.  
  • Steltman schakelarmbanden, stapelbaar en altijd stralen, met en zonder diamanten, 18 karaat goud.
  • Isabelle Fa is internationaal geëerd als dé ketting-maker, hoogwaardige luxe juwelen in licht 18 karaat goud.
  • Ole Lynggaard Copenhagen blijft verbazen met prachtige designs. Charlotte Lynggaard is alweer even in de creatieve voetsporen van vader Ole getreden en samen laten zij laat zich bij het creëren van nieuwe collecties inspireren door de sterke familieband en de levendige kleuren en vormen uit de natuur.
  • Pomellato collecties worden ontworpen en vervaardigd vanuit het Milanese gevoel voor mode en schoonheid én de passie voor design. Pomellato heeft verschillende juwelenlijnen, elk met een duidelijk Pomellato signatuur. Pomellato juwelen ademen elegantie en laten de drager stalen in eigen kracht en persoonlijkheid.
  • Mattioli juwelen zijn in onze winkel al vele jaren te vinden en dan in het bijzonder de Puzzle collectie. Met name de speciale Gift box bestaande uit Puzzles in verschillende kleuren is een echte musthave.
  • DoDo Jewels zijn vrolijk en speels en bekend en geliefd om de vele Mix & Match mogelijkheden. De DoDo colliers, ringen, oorbellen en armbanden zijn volledig naar eigen smaak samen te ontwerpen en samenstellen met losse bedels en hangers verkrijgbaar in zowel zilver als goud.